Varastosta löytyvät mallit

Charger touring

Charger touring on suunniteltu sporttiseen ajoon, mutta siitä huolimatta ajoasento on mukavan rento. Tällä taittaa mielellään pidemmänkin matkan mukavan vauhdikkaasti.
Bosch Performance CX -moottori ja 500Wh:n sisäinen akku. Vaihteisto ja jarrut Shimano Deore -sarjaa. 50mm leveät Schwalbe Big Ben Plus -renkaat ovat mukavat ajaa ja erittäin kestävät hyvän pistosuojauksen ansiosta.

4119€3295€

Swing city

Perinteisestä ulkonäöstään huolimatta Swing on rakennettu todella tukevan rungon ympärille. Pysty ajoasento takaa leppoisat kilometrit.
Sivistynyt ja hiljainen Bosch Active Plus -moottori 500Wh:n akulla. 8-vaihteinen Shimano Nexus -vaihteisto ja tehokkaat hydrauliset Maguran jarrut, jotka pysäyttävät säässä kuin säässä.

3259€2900€

Nevo GT city

Step through -runkoinen pyörä pysäyttävällä modernilla muotoilulla. 500 Wh:n akku on integroitu hienosti runkoon.
8-pykäläinen Shimano Nexus napavaihde on helppohoitoinen ja varmatoiminen. Ketju on täysin koteloitu, mikä vähentää rasvauksen ja puhdistuksen tarvetta merkittävästi. Muhkeat Schwalbe Super Moto X -renkaat tarjoavat mukavia kilometreja uhraamatta rullaavuutta. Bosch Active Plus -moottori on riittävän tehokas ja erittäin hiljainen.

4119€3500€

Roadster GT urban

Sporttiseen ajoon tehty pyörä helppohoitoisella tekniikalla.
Shimanon 11-vaihteinen Alfine vaihdenapa sähkövaihtajalla, joka mahdollistaa myös automaattivaihtamisen. Housut eivät enää ikinä ole ketjurasvassa Gates hihnavedon ansiosta. Pysähtymisestä huolehtivat Maguran tehokkaat levyjarrut.

4559€3850€

Multicharger Mixte city

Pidempiperäinen sähköpyörä, joka soveltuu erinomaisesti joko tavaran- tai lastenkuljetukseen. Silti se ei ole juuri tavallista pyörää pidempi, eli se on helppo säilyttää vaikka pyöräkellarissa. Pitkälle tavaratelineelle saa tarvittaessa asennettua kaksi lastenistuinta tai vaikka kaksi paria sivulaukkuja. Myös hieman isomman lapsen kuljetus onnistuu lisävarusteena saatavan Passenger Kitin kanssa.
Hiljainen Bosch Active Plus -moottori ja rungon sisään piilotettu 500Wh:n akku. Shimanon 8-vaihteinen napavaihde ja Maguran hydrauliset levyjarrut takaavat huolettomia kilometrejä.

4119€3500€

Laajasta mallistosta pyörä juuri sinulle

Koko mallisto on nähtävissä Riese&Müllerin kotisivuilla, jossa pääset myös rakentamaan oman pyöräsi.

Tutustu mallistoon

Yhteystiedot

  •   Uudenkaupungintie 5
  •   00350 Helsinki
  •   045 3321685
  •   info@bikecompany.fi

Aukioloajat

  • Arkisin 10-18
  • Lauantaisin 10-14