Bike Company - Kaikkea pyöräilyyn

Varastosta löytyvät mallit

Multicharger Mixte GT light

Pitkäperäpyörä Boschin tehokkaalla Performance Line CX moottorilla ja 500Wh:n akulla. Shimanon Deore -vaihteisto ja Maguran hydrauliset levyjarrut.

4339€3899€

Charger3 Mixte GT Vario

Uusi Boschin Performance Line CX -moottori yhdistettynä hihnavedolla Enviolon portaattomaan napavaihteistoon on todella helppohoitoinen yhdistelmä päivittäiseen ajoon. Rungon sisälle piiloitettu irroitettava 500Wh:n akku. Schwalben muhkeat Super Moto-X-renkaat
Liikkeessä pyörä 46cm:n rungolla.

5309€4790€

Muut mallit

Multicharger mallisto

Pitkäperäpyörä soveltuu erinomaisesti joko tavaran- tai lastenkuljetukseen. Riese&Müllerin versio pitkäperäpyörästä, Multicharger, ei ole juuri tavallista pyörää pidempi, eli se on helppo säilyttää vaikka pyöräkellarissa. Tämä pyörä pitää ehdottomasti koeajaa. Ajo-ominaisuudet ovat aivan eri luokkaa verrattuna esimerkiksi pienipyöräisiin kilpailijoihin.
Pitkälle tavaratelineelle saa tarvittaessa asennettua kaksi lastenistuinta tai vaikka kaksi paria sivulaukkuja. Myös hieman isomman lapsen kuljetus onnistuu lisävarusteena saatavan Passenger Kitin kanssa

alkaen 4339€

Charger3 mallisto

Uudet Charger3-mallit on varustettu Boschin uusimmalla moottorisukupolvella, joka on edeltäjiä vääntävämpi, kevyempi sekä pienempi. Runkoon integroitu 500Wh:n akku on myös irroitettavissa. Myös Mixte-versio laskevalla viistoputkella saatavissa.
Vastaava pyörä kahdella runkoon integroidulla akulla on nimeltään Supercharger2 ja myös ne ovat tilattavissa kauttamme, kuten myös kaikki muut Riese&Müllerin mallit.

alkaen 4559€

Delite mallisto

Tyylikäs uusi Delite runkoon integroidulla akulla. Jousitus sekä edessä että takana ei tuo pelkästään mukavuutta, vaan myös turvallisuutta. Kaikissa malleissa uusi neljännen sukupolven Bosch Performance Line CX -moottori.
Vieläkin pidempää toimintamatkaa kaipaaville löytyy myös kahdella integroidulla akulla varustetut Superdelite mallit.

alkaen 6069€

Nevo GT mallisto

Step through -runkoinen pyörä pysäyttävällä modernilla muotoilulla. 500 Wh:n akku on integroitu hienosti runkoon ja pulleat Schwalben renkaat takaavat pehmeän kyydin

alkaen 4229€

Load mallisto

Tavarapyörä markkinoiden parhailla ajo-ominaisuuksilla. Jousitus sekä edessä että takana takaa mukavan ja turvallisen kyydin myös huonopintaisilla teillä sekä kanttareiden ylityksissä. Load 60 ja Load 75 mallit nimensä mukaisilla tavaratilanpituuksilla. Valittavissa erilaisia tavara- ja lastenkuljetusvarusteita.

alkaen 6509€

Packster mallisto

Packster-mallistosta löytyy pyöriä kolmella eri tavaratilanpituudella; 40, 60 ja 80 senttiä. Packster 40 on vain 2,23 metriä pitkä,joten sen säilytys onnistuu helposti vaikka pyöräkellarissa. Toisessa ääripäässä Packster 80 tarjoaa riittävästi tavaran- tai lastenkuljetuskapasiteettia vaativaankin käyttöön
Liikkeessämme koeajettavissa Packster 40 touring.

alkaen 4769€

Laajasta mallistosta pyörä juuri sinulle

Koko mallisto on nähtävissä Riese&Müllerin kotisivuilla, jossa pääset myös rakentamaan oman pyöräsi.

Tutustu mallistoon

Laadukkaat Riese&Müller sähköpyörät

Yhteystiedot

  •   Uudenkaupungintie 5
  •   00350 Helsinki
  •   045 3321685
  •   info@bikecompany.fi

Aukioloajat

  • Arkisin 10-18
  • Lauantaisin 10-14
  • Bike Company Oy