Bike Company - Kaikkea pyöräilyyn

Varastosta löytyvät mallit

Nevo3 touring

47cm runko. Pyörässä neljännen sukupolven Performance Line CX moottori ja 500Wh:n akku. 11-vaihteinen Shimano Deore XT vaihteisto.

4429€ 3999€

Muut mallit

Multicharger mallisto

Pitkäperäpyörä soveltuu erinomaisesti joko tavaran- tai lastenkuljetukseen. Riese&Müllerin versio pitkäperäpyörästä, Multicharger, ei ole juuri tavallista pyörää pidempi, eli se on helppo säilyttää vaikka pyöräkellarissa. Tämä pyörä pitää ehdottomasti koeajaa. Ajo-ominaisuudet ovat aivan eri luokkaa verrattuna esimerkiksi pienipyöräisiin kilpailijoihin.

Liikkeessämme on koeajettavissa Multicharger GT touring 47cm rungolla.

alkaen 4899€

Charger3 mallisto

Uudet Charger3-mallit on varustettu Boschin uusimmalla moottorisukupolvella, joka on edeltäjiä vääntävämpi, kevyempi sekä pienempi. Runkoon integroitu akku on myös irroitettavissa. Myös Mixte-versio laskevalla viistoputkella saatavissa.

Vastaava pyörä kahdella runkoon integroidulla akulla on nimeltään Supercharger2 ja myös ne ovat tilattavissa kauttamme, kuten myös kaikki muut Riese&Müllerin mallit.

alkaen 4849€

Delite mallisto

Tyylikäs uusi Delite runkoon integroidulla akulla. Jousitus sekä edessä että takana ei tuo pelkästään mukavuutta, vaan myös turvallisuutta. Kaikissa malleissa uusi neljännen sukupolven Bosch Performance Line CX -moottori.

Vieläkin pidempää toimintamatkaa kaipaaville löytyy myös kahdella integroidulla akulla varustetut Superdelite mallit.

alkaen 6409€

Nevo3 mallisto

Uusi step through -runkoinen Nevo3 pysäyttävällä modernilla muotoilulla. Jopa 625Wh:n runkoon integroitu akku. Mahdollisuus kasvattaa akkukapasiteetti 1125 wattituntiin tavaratelineelle tulevalla lisäakulla. Boschin uusimman sukupolven Performance CX -moottori on todella tehokas, mutta silti sivistynyt.

alkaen 4429€

Load mallisto

Laatikkopyörä markkinoiden parhailla ajo-ominaisuuksilla. Jousitus sekä edessä että takana takaa mukavan ja turvallisen kyydin myös huonopintaisilla teillä sekä kanttareiden ylityksissä. Load 60 ja Load 75 mallit nimensä mukaisilla tavaratilanpituuksilla. Valittavissa erilaisia tavara- ja lastenkuljetusvarusteita.

alkaen 6619€

Laajasta mallistosta pyörä juuri sinulle

Koko mallisto on nähtävissä Riese&Müllerin kotisivuilla, jossa pääset myös rakentamaan oman pyöräsi.

Valmistajan sivuille

Laadukkaat Riese&Müller sähköpyörät

Yhteystiedot

  •   Uudenkaupungintie 5
  •   00350 Helsinki
  •   045 3321685
  •   info@bikecompany.fi

Aukioloajat

  • Arkisin 10-18
  • Lauantaisin 10-14
  • Bike Company Oy