Bike Company - Kaikkea pyöräilyyn

Varastosta löytyvät mallit

Charger4 GT touring

Uusi versio suositusta Chargerista uudella Boschin Smart System -järjestelmällä. Vääntävä mooottori (85Nm) ja iso 750Wh:n akku, jonka ansiosta toimintamatka jopa 75-150km riippuen käytetystä avustustehosta. Kiox 300 näyttö. Sähköpyöriin suunniteltu Shimano LINKGLIDE-vaihteisto on entistä kulutuskestävämpi. Pulleat 27,5" renkaat tuovat ajoon pitoa ja mukavuutta. 49cm rungolla (170-185cm).

5680€ 5299€

Multicharger GT touring 750

Multicharger Boschin uudella Smart System -järjestelmällä. Vääntävä mooottori (85Nm) ja iso 750Wh:n akku, jonka ansiosta toimintamatka jopa 75-150km riippuen käytetystä avustustehosta. Sähköpyöriin suunniteltu Shimano LINKGLIDE-vaihteisto on entistä kulutuskestävämpi. 47cm rungolla.

5739€ 5399€

Delite GT vario

Täysjousitettu Delite Enviolon portaattomalla napavaihteella ja hihnavedolla. 625Wh:n akku, Performance Line CX -moottori (85Nm) ja Kiox ajotietokone. 51cm runko, sopii 170-185cm kuskeille.
Testipyörä, vapautuu myyntiin kesäkuun lopussa.

Muut mallit

Multicharger mallisto

Pitkäperäpyörä soveltuu erinomaisesti joko tavaran- tai lastenkuljetukseen. Riese&Müllerin versio pitkäperäpyörästä, Multicharger ei ole juuri tavallista pyörää pidempi, eli se on helppo säilyttää vaikka pyöräkellarissa. Tämä pyörä pitää ehdottomasti koeajaa. Ajo-ominaisuudet ovat aivan eri luokkaa verrattuna esimerkiksi pienipyöräisiin kilpailijoihin.

alkaen 5159€

Charger3 mallisto

Uudet Charger3-mallit on varustettu Boschin uusimmalla moottorisukupolvella, joka on edeltäjiä vääntävämpi, kevyempi sekä pienempi. Runkoon integroitu akku on myös irroitettavissa. Myös Mixte-versio laskevalla viistoputkella saatavissa.

Vastaava pyörä kahdella runkoon integroidulla akulla on nimeltään Supercharger2 ja myös ne ovat tilattavissa kauttamme, kuten myös kaikki muut Riese&Müllerin mallit.

alkaen 5109€

Delite mallisto

Tyylikäs uusi Delite runkoon integroidulla akulla. Jousitus sekä edessä että takana ei tuo pelkästään mukavuutta, vaan myös turvallisuutta. Kaikissa malleissa uusi neljännen sukupolven Bosch Performance Line CX -moottori.

Vieläkin pidempää toimintamatkaa kaipaaville löytyy myös kahdella integroidulla akulla varustetut Superdelite mallit.

alkaen 6779€

Nevo3 mallisto

Uusi step through -runkoinen Nevo3 pysäyttävällä modernilla muotoilulla. Jopa 625Wh:n runkoon integroitu akku. Mahdollisuus kasvattaa akkukapasiteetti 1125 wattituntiin tavaratelineelle tulevalla lisäakulla. Boschin uusimman sukupolven Performance CX -moottori on todella tehokas, mutta silti sivistynyt.

alkaen 4689€

Load mallisto

Laatikkopyörä markkinoiden parhailla ajo-ominaisuuksilla. Jousitus sekä edessä että takana takaa mukavan ja turvallisen kyydin myös huonopintaisilla teillä sekä kanttareiden ylityksissä. Load 60 ja Load 75 mallit nimensä mukaisilla tavaratilanpituuksilla. Valittavissa erilaisia tavara- ja lastenkuljetusvarusteita.

alkaen 6989€

Laajasta mallistosta pyörä juuri sinulle

Koko mallisto on nähtävissä Riese&Müllerin kotisivuilla, jossa pääset myös rakentamaan oman pyöräsi.

Valmistajan sivuille

Laadukkaat Riese&Müller sähköpyörät

Yhteystiedot

  •   Uudenkaupungintie 5
  •   00350 Helsinki
  •   045 3321685
  •   info@bikecompany.fi

Aukioloajat

  • Arkisin 10-18
  • Lauantaisin 10-14
  • PE 24.6. SULJETTU
  • LA 25.6. SULJETTU
  • Bike Company Oy