Bike Company - Kaikkea pyöräilyyn

Varastosta löytyvät mallit

Multicharger GT touring 750

Multicharger Boschin uudella Smart System -järjestelmällä. Vääntävä mooottori (85Nm) ja iso 750Wh:n akku, jonka ansiosta toimintamatka jopa 75-150km riippuen käytetystä avustustehosta. Sähköpyöriin suunniteltu Shimano LINKGLIDE-vaihteisto on entistä kulutuskestävämpi. 47cm rungolla.

5739€ 5299€

Nevo4 GT vario

Suosittu Nevo päivitettynä Boschin SmartSystemillä. GT-versio mukavan pulleilla renkailla. 750Wh:n akku. 47cm runko. Portaaton Enviolon napavaihde yhdistettynä huoltovapaaseen Gatesin hihnavetoon. Testipyörä, vapautuu myyntiin kesäkuun lopussa.

6099€

Muut mallit

Multitinker mallisto

Täysin uusi kompakti pitkäperäpyörä lasten- tai tavarankuljetukseen. Pienet pyörät antavat pyörälle matalan painopisteen ja pieni koko tekee siitä helposti säilytettävän. Varustettu Boschin uudella Smart Systemillä. Monipuolisten säätöjen ansiosta sama pyörä sopii hyvin eripituisten perheenjäsenten käyttöön.
Ensimmäisen testipyörän saamme liikkeeseemme helmikuussa.

alkaen 5939€

Multicharger mallisto

Pitkäperäpyörä soveltuu erinomaisesti joko tavaran- tai lastenkuljetukseen. Riese&Müllerin versio pitkäperäpyörästä, Multicharger ei ole juuri tavallista pyörää pidempi, eli se on helppo säilyttää vaikka pyöräkellarissa. Tämä pyörä pitää ehdottomasti koeajaa.

alkaen 5739€

Charger4 mallisto

Uudet Charger4-mallit on varustettu Boschin uusimmalla Smart System moottorijärjestelmällä. Runkoon integroitu akku on myös irroitettavissa. Myös Mixte-versio laskevalla viistoputkella saatavissa.

alkaen 5319€

Delite mallisto

Tyylikäs uusi Delite runkoon integroidulla akulla. Jousitus sekä edessä että takana ei tuo pelkästään mukavuutta, vaan myös turvallisuutta. Kaikissa malleissa uusi neljännen sukupolven Bosch Performance Line CX -moottori.

Vieläkin pidempää toimintamatkaa kaipaaville löytyy myös kahdella integroidulla akulla varustetut Superdelite mallit.

alkaen 6779€

Nevo mallisto

Step through -runkoinen Nevo pysäyttävällä modernilla muotoilulla ja mukavalla ajoasennolla. Uusi Nevo4 Boschin Smart Systemillä ja jopa 750Wh:n akulla on nyt tilattavissa ja testipyörä löytyy liikkeestämme.

alkaen 4689€

UBN mallisto

UBN malliston pyörien suunnittelun lähtökohtana on ollut tehdä mahdollisimman kevyt ja tavallisen pyörän näköinen sähköpyörä urbaaniin käyttöön. Muista Riese&Müllerin pyöristä poiketen, UBN mallit käyttävät Fazuan moottoreita. Fazua Ride 60 moottori on todella pienikokoinen ja kevyt, mutta siitä huolimatta siitä löytyy 60Nm vääntöä. Malliston uusin tulokas matalarunkoinen UBN Six on nyt tilattavissa.

alkaen 5109€

Load mallisto

Laatikkopyörä markkinoiden parhailla ajo-ominaisuuksilla. Jousitus sekä edessä että takana takaa mukavan ja turvallisen kyydin myös huonopintaisilla teillä sekä kanttareiden ylityksissä. Load 60 ja Load 75 mallit nimensä mukaisilla tavaratilanpituuksilla. Valittavissa erilaisia tavara- ja lastenkuljetusvarusteita.

alkaen 6989€

Laajasta mallistosta pyörä juuri sinulle

Koko mallisto on nähtävissä Riese&Müllerin kotisivuilla, jossa pääset myös rakentamaan oman pyöräsi.

Valmistajan sivuille

Laadukkaat Riese&Müller sähköpyörät

Yhteystiedot

  •   Uudenkaupungintie 5
  •   00350 Helsinki
  •   045 3321685
  •   info@bikecompany.fi

Aukioloajat

  • Arkisin 10-18
  • Lauantaisin 10-14
  • Bike Company Oy